Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Vereniging Gebruikers paraNICE (VGPN)

De VGPN is een onafhankelijke vereniging opgericht vóór en dóór de gebruikers van paraNICE. Zij zijn al meer dan 15 jaar actief om samen met haar leden de belangen rondom het gebruik van paraNICE te behartigen.

De VGPN streeft enkele primaire doelen na:
1.
Stimuleren, versterken en faciliteren van de kennisuitwisseling en samenwerking tussen leden.
2. Ontwikkelingen in de markt vertalen naar een gezamenlijke visie, hierin de krachten bundelen en daarmee de strategische en tactische invloed op paraNICE versterken.
3. Het maken van concrete afspraken met NICE Software én NICE Innovations over kwaliteit, beheerbaarheid, toekomstvastheid en doorontwikkeling zodat onze leden worden ontzorgd en zich kunnen richten op kerntaken.
4. Krachtenbundeling om de strategische en tactische invloed op paraNICE te versterken en samen met NICE Software én NICE Innovations concrete en controleerbare afspraken te maken over kwaliteit, beheerbaarheid, toekomstvastheid en doorontwikkeling.

"De essentie van een gebruikersvereniging is het organiseren van de kracht van het collectief. Door elkaar actief op te zoeken, te bevragen en kennis te delen kun je zaken op een hoger niveau krijgen en slimmer organiseren."

Bestuursleden VGPN:
-Hans van Liere, Hoofd Revalidatie Psychologie & Paramedische afdelingen, Wilhelmina Ziekenhuis Assen.
-Ton Schulte, Clustermanager Centrum voor Revalidatiegeneeskunde, paramedische diensten en bureau Nazorg, Meander Medisch Centrum.

Wil je meer informatie over de gebruikersvereniging of lid hiervan worden? info@paranice.nl

 

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder