Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Ben jij de ondernemende Full Stack Developer met kennis van zorgsystemen of heb je de interesse hierin door te groeien? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een professionele en collegiale omgeving? Wij hebben ruimte voor jouw talent en geven je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen!

 

FULL STACK DEVELOPER | 32-40 uur

 

NICE Software & Innovations ontwikkelt, implementeert en onderhoudt EPD- en informatiesystemen voor revalidatie afdelingen in ziekenhuizen en grote zorginstellingen. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven (Strijp-S), bestaat uit een hecht team van ca 9 medewerkers en is al meer dan 25 jaar actief op de markt van softwareoplossingen voor de Nederlandse gezondheidszorg. Naast de oplossingen voor de Revalidatie is binnen NICE Innovations een eHealth platform ontwikkeld met diverse generieke componenten. Wij ondersteunen onze softwareoplossingen in ziekenhuizen en revalidatie instellingen in Nederland en Duitsland.

NICE ziet het als haar plicht om zorgaanbieders te helpen om zich te focussen op hun kerntaak: het bieden van de best mogelijke zorg voor de best mogelijke prijs. Dat doen we met specialistische kennis, gericht advies en vernieuwende IT-oplossingen die we zelf ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden. Sluit jouw passie aan bij onze Visie en Missie?

NICE gelooft in daadwerkelijk Samenwerken (inspireren en collegialiteit), volgt ontwikkelingen in de zorg én in de IT op de voet en draagt van daaruit oplossingen aan die slim inspelen op nieuwe uitdagingen. Daarbij staat niet de IT, maar de behoefte van de klant centraal. De zorg vindt in ons een persoonlijk (gepassioneerd, betrokken en gedreven) partner. Open, transparant en betrouwbaar. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn Professioneel (resultaatgericht, altijd alert op het creëren en benutten van kansen). Spreekt deze identiteit jou aan?
Dan is NICE Software & Innovations de werkgever die jij zoekt!


Wat ga je doen?

Als Full Stack Developer ben je breed inzetbaar binnen het development team. Je ontwikkelt aan de front-end en back-end van onze applicaties en gebruikt hierbij meerdere technologieën. Binnen het team werk je samen met andere software ontwikkelaars en product verantwoordelijken. Allemaal werken jullie gezamenlijk aan het leveren van de beste oplossing voor onze klanten waardoor je bijdraagt aan de veiligheid, efficiency en interoperabiliteit van de zorgsector. De voornaamste technologieën zijn DataFlex Studio® (vergelijkbaar .NET), Javascript, HTML5, CSS en Microsoft SQL. Veel ontwikkelingen gaan in nauwe samenspraak en overleg met onze klanten. Als ontwikkelaar ben je ook mede verantwoordelijk voor het implementeren, testen en onderhouden van hetgeen je ontwikkeld hebt.

Daarnaast:
Je krijgt te maken met de volgende tools en technieken. Kennis hiervan is een pré.
- DataFlex Studio code (Object Oriented Programming)
- Javascript
- MS-SQL, MySQL
- Web services (JSON REST API, OpenAPI, SOAP)
- ZOHO
- Sourcegear Vault
- Agile werken
- Remote services t.b.v. installaties en service op afstand bij onze klanten.


Wat bieden wij jou?

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. We waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw, Microlab Strijp-S. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.

Daarnaast bieden we jou:
- Een uitstekend salaris;
- Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Goede pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen (op basis van 40-urige werkweek);
- De mogelijkheid om hybride te werken: plaats- én tijd onafhankelijk;
- Tegemoetkoming in reiskosten;
- Laptop;
- Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Een actieve community die regelmatig activiteiten en uitjes organiseert;
- En last but not least: fijne collega’s!


Wat breng je mee?

Je bent je volop aan het ontwikkelen als professional. Je krijgt energie van een breed takenpakket en schakelt met gemak tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je bent betrokken, behulpzaam en werkt graag samen met je collega’s aan mooie resultaten voor onze klanten!

Daarnaast:
- Heb je HBO/WO werk- en denkniveau;
- Heb je goede kennis van Javascript & CSS en de ambitie om DataFlex Studio® te leren;
- Heb je kennis van .NET ontwikkeling (is een pré);
- Heb je passie voor programmeren;
- Ben je gedreven en enthousiast;
- Ben je innovatief en vindingrijk.


Interesse?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional die een bijdrage willen leveren binnen de wereld van zorg en ICT. Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de bovengenoemde eisen? Dan leren we je graag kennen en nodigen we je uit te solliciteren. Je kunt jouw CV met motivatie sturen naar f.kliebisch@paranice.nl ter attentie van Frank Kliebisch (business manager).


Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frank Kliebisch via telefoonnummer 040 - 243 18 65.
 

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder