Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Een bedrijf met een krachtige ambitie

Wij hebben de ambitie om binnen de zorg bij te dragen met diensten en oplossingen die inspelen op het veranderende zorglandschap. Met een jong, bevlogen team van onder andere software developers, marketingspecialisten en business analisten werken we hard om onze ambities waar te maken. Met NICE Innovations geloven wij in de kracht van persoonlijke en interactieve videocommunicatie. Een videoboodschap heeft namelijk een hoge attentiewaarde en is voor elke doelgroep inzetbaar. Wist u bijvoorbeeld dat 90% van de informatie die de hersenen bereikt visueel is? Ons brein verwerkt beeld namelijk 60.000 keer sneller dan tekst! Echter, alleen een videobericht- of boodschap sturen naar een telefoon of tablet is geen oplossing. Het draait juist om het bijstaan van het proces dat de patiënt doorloopt binnen de complexiteit van zorgverleners, planningen, interactieve informatie, en bekostigingsstructuren. Juist daar maken wij het verschil!

Uw nummer één partner voor de zorgtransitie

We staan nog maar aan het begin de digitale zorgtransitie, een transitie die wij samen met u willen versnellen. NICE Innovations weet als geen ander wat het betekent om innovatieve processen verder te brengen van "nice to have" naar "need to have" en "nice to work with". Daarom denken wij graag met u mee om uw wensen en plannen sneller vorm te geven.

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van:
     - Visie en digitale strategie
     - Conceptontwikkeling
     - Implementatietrajecten

 

Vanuit onze ervaring gegarandeerd het beste voor de klant

Door onze jarenlange ervaring met paramedische software in ziekenhuizen en zorginstellingen, zagen wij al vroeg de relevantie van digitale zorg in. Met Nice Innovations dragen wij bij aan een betere zorg, door zorg op afstand mogelijk te maken met ons innovatieve NICE Connect platform. Nice Innovations ontwikkeld hiermee werkbare oplossingen voor de patiënt; die zich in de transitie bevindt van gestructureerde normaal verlopende behandelprocessen naar steeds meer persoonlijke behandelprocessen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de patiënt een sturende positie inneemt. Onze klanten zijn al jarenlang gewend de patiënt centraal te stellen en multidisciplinair werk te verrichten, wat ten goede komt aan de zorgkwaliteit. Deze zorgverlenende instanties behoren tot een groep met "voorsprong", een groep die gewend is om te communiceren met de patiënt, mantelzorgers en verschillende specialismen. Het is dus eigenlijk niet vreemd dat juist hier de meest zinvolle oplossingen worden bedacht, zeker nu de techniek deze mogelijkheden kan bieden.

 

 Algemene voorwaarden

Om onze algemene voorwaarden te bekijken kunt u hier klikken.

 

 

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder