Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Wij denken graag met u mee

 

Jarenlange ervaring van NICE Software met paraNICE in ziekenhuizen en zorginstellingen heeft ons gebracht tot NICE Innovations, dat de productlijn met innovatieve (eHealth, mHealth) oplossingen met behulp van nieuwe techniek en inzichten vertegenwoordigt. De paramedische groep mèt zeker ook daarbij het paramedisch secretariaat en de multidisciplinaire planners is dè groep die al jarenlang gewend is de patiënt centraal te stellen, multidisciplinair te kunnen werken met elkaar en rondom een patiënt. Het is een groep met "voorsprong", die gewend is te communiceren: met elkaar, met de patiënt, met mantelzorgers én met praktisch alle verwijzende specialismes en huisartsen. Eigenlijk is het dus niet vreemd dat juist hier de meest zinvolle oplossingen worden bedacht, zeker nu de techniek deze mogelijkheden steeds meer biedt. Werkbare oplossingen voor de patiënt die begeleid moet worden vanuit gestructureerde normaal verlopende behandelprocessen naar steeds meer persoonlijke behandelprocessen, waarbij hij uitgenodigd wordt om zelf een sturende positie in te nemen. 

NICE Innovations gelooft in de kracht van persoonlijke en interactieve videocommunicatie. Een videoboodschap heeft een hoge attentiewaarde en is voor elke doelgroep inzetbaar. 90% van de informatie die de hersenen bereikt is visueel. Ons brein verwerkt beeld 60.000 keer sneller dan tekst. Maar alleen een videobericht- of boodschap sturen naar een telefoon of tablet is echt geen oplossing! Het gaat om het proces dat de patiënt doorloopt binnen de complexiteit van zorgverleners, planningen, interactieve informatie, en bekostigingsstructuren   

We staan aan het begin van grote veranderingen, ideeën winnen het nog van aantoonbaar zinvolle implementaties. NICE Innovations weet als geen ander wat het betekent om innovatieve processen verder te brengen van "nice to have" naar "need to have" en "nice to work with".  daarom denken wij graag met u mee om uw wensen en plannen sneller vorm te geven. 

 Wij helpen u graag verder met:

  • visie en digitale strategie
  • conceptontwikkeling
  • implementatie trajecten

 

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder