Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Amsterdam UMC : TOP Ketenproject met Paramedici verlengt samenwerking SaaS oplossing vergroot zelfregie van ouders. NZa Facultatieve prestatie eerstelijns project

Toen we in 2014 meegevraagd werden om vanuit het AMC ziekenhuis een eerstelijns registratie- en declaratiesysteem op te zetten voor het nieuw landelijk ketenproject, gingen we graag mee in deze innovatief gerichte brainstorm.
Al snel werd een passend systeem geïmplementeerd, waarna we al snel een flinke stap verder konden gaan : doorontwikkelen tot een compleet innovatief toekomstgericht EPD met een geïntegreerde declaratie-oplossing.

En nu in 2021 ondersteunt het ketenproject, AMC TOP, de Transmurale Ontwikkeling voor Prematuur geboren kinderen en hun ouders, (geïnitieerd door het Expertisecentrum Ontwikkelingsonder-steuning Prematuren, EOP).
De belangrijkste betrokkenen zijn de -inmiddels meer dan 100- kinderfysiotherapeuten, de vroeggeborenen (prematuren), hun ouders, de onderzoekers én de backoffice in Amsterdam.
Het TOP programma is opgenomen in de basisverzekering en heeft een groot landelijk bereik.

Ondertussen kunnen we spreken van een eHealth platform waarin verschillende onderdelen van paraNICE (met name de Mobile applicatie) en benodigde onderdelen van het NICE Connect platform worden aangeboden binnen de SaaS oplossing.
Elk onderdeel voorziet in de specifieke behoeften van elke betrokkene in het programma.

Vorige week werd de samenwerking weer verlengd tot 2024 en we gaan nu vol enthousiasme verder met doorontwikkeling van het platform en met de inmiddels gestarte landelijke implementatie.
Wilt u meer weten over deze complete met declaratie-geïntegreerde oplossing?
Neem gerust contact op via een berichtje, mail of telefoon. (f.kliebisch@paranice.nl)

2021/06/18
Overig nieuws