Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Met zorgbegeleiding op afstand worden patiënten, cliënten en andere zorgende figuren op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, oefeningen, mededelingen vanuit thuis, of waar men op dat moment ook is. Met deze zorgbegeleiding op afstand kunnen relevante (video)berichten verstuurd worden op relevante momenten, je kan denken aan wat mee te nemen als je morgen naar het ziekenhuis komt, tot welke oefeningen moet ik doen om een vlotter herstel te verkrijgen. Zorgbegeleiding op afstand maakt het voor zowel de patiënt als de therapeut of specialist makkelijker om de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.

Bel: 040 243 18 65Contactformulier

De voordelen van zorgbegeleiding op afstand

Zorgbegeleiding op afstand vindt hoofdzakelijk plaats door middel van videobegeleiding over je behandeltraject, polis informatie, … Dat betekent dat de patiënt vanuit huis, of waar dan ook ter wereld, toegang heeft tot informatieve video’s omtrent het gestarte of te starten behandeltraject. Ook voor zorgfiguren rond de patiënt kan deze informatie raadpleegbaar gemaakt worden, uiteraard mits toestemming van de patiënt zelf. NICE Connect heeft een positieve uitwerking op zelfmanagement doordat de informatie duidelijk en op relevante momenten op een eenvoudige wijze aangeboden wordt.

Nog uitgebreidere mogelijkheden voor de toekomst

Met NICE Connect is het voor patiënten nu al mogelijk om contact op te nemen met hun behandelaar. Middels een actieknop kunnen zij een vraag stellen of bepaalde informatie vooraf verschaffen aan hun behandelaar. De behandelaar kan hier vervolgens snel op reageren of de informatie verwerken. In de toekomst kan deze manier van communiceren nog geavanceerder worden toegepast. In plaats van een face-to-face consult kunnen dan ook telefonische, en zelfs beeld bellende, consulten plaatsvinden door middel van videochat. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die minder mobiel zijn, zij het door slecht te been te zijn of door vervoersproblematiek.

De zorg ontzorgen met NICE Connect

Door de zorg zo efficiënt mogelijk in te richten gaat er minder tijd verloren en dat bespaart kosten. De enige manier om te besparen, zonder aan kwaliteit in te leveren, is door te automatiseren. Teveel routinehandelingen worden nu nog door mensenhanden uitgevoerd. Handen die elders in de zorg veel meer van nut kunnen zijn. Informeer dan ook vandaag nog naar de innovatieve opties van NICE Connect en richt de communicatie van uw instelling opnieuw in. Zet de patiënt weer centraal in zijn eigen behandeltraject en verzuimbegeleiding.

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder