Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

NICE Innovations is een ontwikkelaar van eHealth software, die ernaar streeft om de nieuwste technieken in te zetten om de patiënt centraal te krijgen in de zorg. De afgelopen jaren, decennia zelfs, heeft de gezondheidszorg ook te maken gekregen met de nood aan kostenbesparing. Regionale ziekenhuizen fusioneren, zorgverleners raken overwerkt omwille van de werkdruk en administratielast. De komst van eHealth software laat zien dat kostenbesparing en goede zorg elkaar niet uitsluiten. Het platform, inclusief mobiele applicatie, van NICE Connect voor het verbeteren van de informatieprocessen rondom een zorgtraject is hier een goed voorbeeld van.

Bel: 040 243 18 65Contactformulier

Communicatie als uitgangspunt voor een ontwikkelaar van eHealth software

Met name bij een multidisciplinair samenwerken valt of staat een zorgtraject met goede communicatie tussen de verschillende zorgverleners en de patiënt. Bedenk maar eens hoeveel personen er in de keten van een langdurig zorgtraject moeten worden opgenomen. Specialisten in het ziekenhuis, paramedici, mantelzorgers, huisartsen, apotheek en de patiënten zelf. eHealth software maakt deze communicatie een stuk makkelijker door onderdelen van het zorgproces te automatiseren. Denk daarbij aan digitale afsprakenkaarten of herinneringen.

eHealth oplossing vergroot het gebruiksgemak voor de patiënt

Voor patiënten is het soms een heel gedoe om op tijd op afspraken te verschijnen. Vaak zijn deze mensen minder mobiel of is er veel onduidelijkheid over het verloop van de behandeling. eHealth software biedt ook patiënten een handvat. Met behulp van instructievideo’s kunnen zij de voortgang van hun revalidatie beter zelf sturen en opvolgen. Als een bericht of video tot vragen leidt kunnen ze bovendien met een actieknop in de mobiele applicatie contact opnemen met de zorgverlener. Patiënten krijgen zo veel meer controle en inzicht in hun eigen herstel. En dat leidt dan weer tot een hogere tevredenheid onder zorgbehoevenden.

Waarom een applicatie voor zorgprocessen werkt

Een belangrijke reden voor het succes van zorgapplicaties is dat mensen zijn ingesteld om visuele prikkels goed te verwerken. Onze ogen zijn niet voor niets onze primaire zintuigen. Een beeld in de vorm van een video of infographic wordt door patiënten dan ook tot 60 000 keer sneller verwerkt dan wanneer deze informatie in tekstvorm wordt gedeeld. Het uitleggen van de processen en behandelingen waar de patiënt mee te maken krijgt geeft de patiënt bovendien het gevoel betrokken te zijn bij zijn of haar herstel, en niet alleen als lijdend voorwerp.

De nieuwe manier van zorg verlenen begint vandaag

Als ontwikkelaar en leverancier van eHealth software is NICE Innovations continu op zoek naar feedback van zorgprofessionals. Een applicatie is immers alleen zinvol wanneer deze aansluit bij de behoeften van de groep mensen die hem gaat gebruiken. Zet vandaag de eerste stap naar een beter zorgproces door meer informatie op te vragen. Helemaal gratis en vrijblijvend.

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder