Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Online zorgbegeleiding maakt het revalidatieproces voor zowel de zorgverlener als de patiënt een stuk aangenamer en overzichtelijker. Met een applicatie voor het online begeleiden van de patiënt kan de zorgverlener adequate zorg verlenen, zonder dat mensen hier vaker dan nodig het huis voor moeten verlaten. Deze innovatieve vorm van persoonlijk begeleiden is dan ook ideaal voor mensen die thuiszorg nodig hebben.

Bel: 040 243 18 65Contactformulier

Persoonlijk begeleiden op afstand

De applicatie is bedoeld voor het persoonlijk begeleiden van de patiënt. Met informatieve video’s blijven patiënten op de hoogte van de vorderingen en krijgt hij of zij informatie over relevante ontwikkelingen in zijn of haar zorgtraject. Via een actieknop is het mogelijk om vragen of opmerkingen aan de zorgverlener door te geven zonder dat hiervoor meteen fysieke afspraak in het ziekenhuis gemaakt hoeft te worden. Dit kan ook voor vragen of vragenlijsten die de zorgverlener richting de patiënt heeft. De verwachting is dat er in de toekomst mogelijkheden worden toegevoegd waarmee afspraken zelfs via videochat plaats kunnen vinden. De roep naar efficiëntere communicatiemiddelen tussen patiënt en zorgverlener wordt alsmaar groter.

De kracht van herhaling

Zeker in de zorg is duidelijke en relevante communicatie belangrijk. Er wordt veel in jargon gesproken wat onduidelijk kan zijn voor de patiënt. Informatie die in een persoonlijk gesprek wordt gedeeld, wordt vaak dan ook niet goed geinterpreteerd door de patient, of deze slaat de informatie niet goed op. Het platform en de applicatie voor het online begeleiden van de patient biedt de mogelijkheid om instructievideo’s te delen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en bovendien kan de zorgbehoevende deze video’s op ieder gewenst moment terugkijken.

Ontzorgen begint vandaag

Het ontzorgen van de zorg begint met het automatiseren van zorgtrajecten. Hierdoor worden mensen minder belast en houden ze tijd over voor kwalitatieve zorg. Online zorgbegeleiding van NICE Connect biedt hier de mogelijkheid toe. Grijp vandaag uw kans om gratis en vrijblijvend meer informatie te krijgen over de ontwikkelaar van de applicatie voor persoonlijke begeleiding door contact op te nemen.

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder