Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Project “digitaal aanmelden” succesvol afgerond

Iedereen kent het en gebruikt het. Een navigatiesysteem in de auto. Hoe ontspannen is dat rijden!

Maar wat nu als je als patiënt de enorme hal van een ziekenhuis of zorginstelling binnenloopt voor je afspraak? En hoe fijn is het als de zorgverlener weet dat de patiënt binnen is en in de wachtruimte heeft plaatsgenomen!

In samenwerking met Logis-P , afdelingen ICT en Fysiotherapie & Revalidatie van Meander Medisch Centrum hebben we daar een oplossing voor gemaakt.

Patiënten krijgen voorafgaand aan hun revalidatieafspraak een notificatie per mail en sms en ontvangen een QR code op hun persoonlijke aanmeldpagina. Bij aankomst in het ziekenhuis kunnen zij met de QR code bij de hand meteen naar de juiste afdeling gaan, zich aanmelden en plaatsnemen in wachtruimte.

In de paraNICE agenda van de paramedicus is de aanwezigheid van de patiënt in de wachtruimte automatisch gemeld. Mooi voorbeeld van connectivity tussen verschillende platforms. Grootste winst voor de patiënt, die niet meer verloren loopt of in de rij staat om zich aan te melden. Ook natuurlijk efficiëntie voor Meander Medisch Centrum bij het in goede banen leiden van de patiëntstromen. .

Kortom: Bestemming bereikt!

 Logis-p, NICE en Meander

2022/06/21
Overig nieuws