Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Doorontwikkeling

Dat eHealth de toekomst heeft en door de overheid volop gestimuleerd wordt, lezen we bijna dagelijks in de media. Binnen de projecten in onze ziekenhuizen merken we dat het onderwerp leeft, en langzaamaan een vanzelfsprekendheid begint te worden.

Zelf constateren we dat onze paraNICE applicaties en modules steeds meer verweven raken met eHealth door de stappen die we binnen NICE Innovations zetten. Onze gebruikers van het eerste uur, de paramedisch zorgverleners en gespecialiseerd verpleegkundigen, zijn bij uitstek geschikt om de overgang naar het nieuwe tijdperk met ons, met zichzelf als zorgverleners, én met de patiënt te maken. Ideeën en oplossingen ontstaan juist dáár waar de patiënt altijd al volop deelneemt en betrokken dient te zijn bij zijn eigen proces. De ontwikkelingen in de techniek bieden momenteel volop mogelijkheden ter ondersteuning.

We kunnen met paraNICE ‘leunen’ op een betrouwbare applicatie die zich al jarenlang ruim bewezen heeft en die inmiddels ook als SAAS-oplossing beschikbaar is. Inmiddels kunnen we zeggen dezelfde betrouwbaarheid te evenaren voor wat betreft ons eHealthproduct van het eerste uur; het NICE Connect Platform.

NICE Connect Platform

Met NICE Innovations ontwikkelen we producten op het NICE Connect platform. 5 Jaar terug zijn wij gestart met de ontwikkeling van het platform waarbinnen een patiënt veilig en persoonlijk geïnformeerd en gemonitord kan worden. De zorgverleners, casemanagers, secretariaten worden ondersteund via de ’NICE Controle Kamer’ waar de definitie van de informatie aan de patiënt gebeurt. Binnen ons platform hebben de zorgprofessionals 24/7 zicht op de persoonlijke relevante informatie aan de patiënt en de eventuele patiënt-reactie daar op. In de functionaliteit van de ’monitor’ kunnen casemanagers, gespecialiseerd verpleegkundigen en andere zorgprofessionals -geautoriseerd- in 1 oogopslag een hele populatie patiënten veilig bewaken. Hierbij worden ze geholpen met overzichtelijke grafische dashboards, sorteringen, filters en rapportages.

Aangezien NICE al MedMij kandidaat is, is de volgende stap “de weg naar de connectie met de PGO’s”. NICE zal met alle oplossingen binnen de applicaties MedMij compatible worden.

Transformatie

Dit jaar staat in het teken van een transformatie. Wij houden ervan om te innoveren en twijfelen niet aan de ingezette weg. Dit geeft ons energie, veroorzaakt blijdschap en draagt bij aan onze grootste passie. De zorg! Om die reden zal NICE Software meer verbonden zijn met NICE Innovations; een naam die bij ons past en zegt waar we voor staan.

We zijn klaar voor de toekomst! U ook? NICE to Connect!

21/01/2020
Overig nieuws