Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...
19/03/2020
Zorg op Afstand: in het licht van de uitbraak van het Corona-virus zijn deze drie woorden zeer actueel. Voor allerlei medische en paramedische diensten is het van groot belang om in contact te blijven met cliënten en patiënten.
02/03/2020
In Nederland kennen we de AVG, in Duitsland is dat de DSGVO, ook bekend als de 'Datenschutz'. Beide regelingen zijn vergelijkbaar, met het verschil dat de regels in Duitsland vele malen strenger zijn dan in Nederland.
21/02/2020
Waar zijn wij sterk in, wat kunnen wij beter doen
05/02/2020
We maken al 25 jaar software voor de zorg; dat is ooit ontstaan bij de fysiotherapie. Nog altijd zijn we vooral bekend en actief bij paramedische diensten, zoals revalidatieafdelingen in ziekenhuizen.
21/01/2020
Dat eHealth de toekomst heeft en door de overheid volop gestimuleerd wordt, lezen we bijna dagelijks in de media. Binnen de projecten in onze ziekenhuizen merken we dat het onderwerp leeft, en langzaamaan een vanzelfsprekendheid begint te worden.
02/12/2019
E-health vergroot de zelfstandigheid van de patiënt, maakt de zorg betaalbaarder en zorgt voor efficiëntere processen. In de zorg vraagt het ontwikkelen van sites en apps wel om bijzondere aandacht voor veiligheid.