Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

EMOGY, meet je energie en stemming bij Autisme

 Knipsel

Inleiding
Vanuit de visie “Mensen met autisme zo zelfstandig mogelijk laten functioneren”, hebben we 1,5 maand geleden tijdens ons eerste webinar “EMOGY” gepresenteerd, “meet je energie en stemming bij autisme”. Tijd voor een update!

Emogy
Emogy helpt mensen met autisme meer zelfredzaam te zijn door het registreren van hun energie en stemming. Door hier meer inzicht in te krijgen kan er sneller worden geacteerd op stressvolle situaties en kunnen patronen die voor een negatieve energie of stemming zorgen doorbroken worden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijke app op basis van het eigen signaleringsplan. Via deze app worden stemming en energie geregistreerd, worden situatieschetsen ingevoerd en persoonlijke adviezen gegeven op basis van de ingevoerde gegevens. Ook een omgeving voor de begeleider is beschikbaar waarin de interactie tussen begeleider en cliënt gezocht wordt. Omdat eisen en wensen vanuit de cliënt gedurende het traject kunnen wijzigen is het voor de begeleider mogelijk het signaleringsplan tijden het begeleidingstraject bij te stellen naar de actuele situatie. Geen papier meer, altijd actueel en overal beschikbaar. Ook dit wordt op dit moment in pilotfase getest. Gieke Buur van Autismepunt informeert je graag.

Pilotfase
Onze nieuwe applicatie helpt mensen met autisme meer zelfredzaam te zijn en meer grip te krijgen op hun energie en stemming. Om dit te testen zijn momenteel cliënten van Autismepunt uit Eindhoven samen met hun begeleider druk bezig om de app in pilotfase te gebruiken. In ons komende webinar willen we je graag de eerste resultaten van deze pilot voorleggen. Tevens willen we een gebruiker aan het woord laten over zijn ervaringen.

Doorontwikkeling
Achter de schermen zijn we natuurlijk bezig met doorontwikkelingen van EMOGY. Naast de app zal er in de toekomst ook gebruik gemaakt kunnen worden van wearables om nog sneller te kunnen acteren op stressvolle situaties. Hierover vertelt Erwin Meinders van Mentech je graag meer!

Blijf geïnformeerd
We willen je graag uitnodigen voor het webinar op 29 juni 2021 van 10.00 – 11.00 uur.
Schrijf je hieronder alvast in!

Agenda:
Erwin Meinders – Mentech, ontwikkeling van de HUME
CEO Mentech
Gieke Buur – Autismepunt
Adviseur implementatie eHealth
Hilde Jansen – Nice Innovations
Project manager new business
Pascal Rinket – Gebruikerservaring
Gebruiker EMOGY

P.S. Heb je het vorige webinar gemist? Terugkijken kan hier.

Voeg modules toe
voor extra functionaliteit