Deze pagina delen?
Selecteer hieronder het gewenste platform...
Zoeken?
Voer hieronder uw zoekwoord(en) in...

Voor veel patiënten is een revalidatietraject al stressvol genoeg. Ze weten vaak niet precies wat ze kunnen verwachten en de informatie die ze krijgen is voor een leek soms moeilijk te begrijpen. Het kan ook anders; NICE Connect is een mobiele applicatie voor revalidatie die patiënten een houvast biedt door informatie op een overzichtelijke en begrijpelijke manier weer te geven. Dankzij de interactieve mogelijkheden zoals videobegeleiding tijdens de revalidatie krijgen mensen het gevoel dat ze er niet alleen voor staan en kunnen ze vragen stellen bij onduidelijkheden.

Bel: 040 243 18 65Contactformulier

Hoe de NICE Connect applicatie voor revalidatie wordt ingezet

Er is al een geruime tijd behoefte aan innovatie bij de zorg van patiënten, en dan vooral bij revalidatie. Veel informatie is moeilijk te begrijpen voor mensen en wordt niet of nauwelijks doorgelezen. Dat betekent dat zowel behandelaars, paramedici als artsen extra veel tijd kwijt zijn aan informatie verstrekking. Met de mobiele applicatie van NICE Innovations, NICE Connect, bespaart iedereen een hoop tijd, en ook frustratie als men de informatie niet goed begrijpt. Alle informatie blijft inzichtelijk voor de patiënt, die op ieder gewenst tijdstip in de applicatie kan kijken. Het belangrijkste voordeel daarvan? Het bespaart tijd en frustratie.

Het verbeteren van het informatieproces bij revalidatie bespaart tijd en dus geld

Momenteel werken veel ziekenhuizen en andere zorgverleners op de klassieke manier. Een patiënt start het revalidatietraject en moet daarvoor regelmatig in contact met arts of paramedici. Dat betekent een hoop heen en weer contact met arts of paramedici, maar ook met het secretariaat. Het contact kan gaan over informatie die niet of verkeerd begrepen werd, waardoor contact nodig is. Aan deze communicatie is men veel tijd kwijt, maar zorgt ook voor onzekerheid en misschien zelfs frustratie. De innovatieve mobiele applicatie NICE Connect stroomlijnt dit informatieproces. Door het verbeteren van dat proces levert het de patiënt minder ongemak op, terwijl de artsen, paramedici en secretariaat zich bezig kunnen houden met hun specialisme. Er kunnen meer patiënten effectief geholpen worden en die tijdsbesparing betekent minder onnodige kosten.

NICE innovations
Vakinhoudelijk
Transparant
Mobiel
Efficiént
Meer weten over NICE Innovations?
...wij helpen u graag verder